Competitie – Senioren2024-04-11T15:35:00+02:00

Senioren – competitie

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod voor senioren op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij je past!

Gedurende het hele jaar kan er competitie gespeeld worden. De KNLTB faciliteert een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle competities:

Binnen de bovenstaande competities worden verschillende competitiesoorten aangeboden. Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande competities? Bekijk dan per competitie welke verschillende soorten er in jouw regio worden aangeboden. Klik op één van bovenstaande competities om te zien wat het actuele aanbod is in jouw provincie.

Geef je op!

Het inschrijven voor één van de competities gaat via de verenigingscompetitieleider van onze club. Stuur een mail naar info@arnolduspark.nl om je in te schrijven voor de competitie.

Speeldata

  • De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot eind mei. Klik hier voor de speeldata van de voorjaarscompetitie 2024
  • De najaarscompetitie telt in het totaal 5 speeldagen en start begin september en loopt door tot eind oktober. Speeldagen worden later bekend gemaakt.

Indeling – KNLTB Competitie 2024

Klik hier voor de poule-indeling en het speelschema van de teams van Arnolduspark

Ledenpas

Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een KNLTB-vereniging. Als lid ontvang je de KNLTB-ledenpas. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen. Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministrateur van jouw vereniging. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.