Commissies2023-05-10T11:18:32+02:00

Vrijwilligers gezocht voor onze diverse commissies

Tennisclub Arnolduspark heeft sinds twee jaar onder de bezielende leiding van Aart Korenhoff en Hans Joosten een aantal commissies opgericht om de activiteiten rondom de club nieuw leven in te blazen. Alle activiteiten en ondersteuning bij toernooien worden door een kleine groep enthousiaste vrijwilligers gedaan en georganiseerd. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar nieuwe leden die zich willen aansluiten bij een commissie. Heb je interesse om lid te worden van een van de commissies, stuur dan een e-mail naar info@arnolduspark.nl. We zien je e-mail graag tegemoet.

Aart Korenhoff
Aart Korenhoff
Hans Joosten
Hans Joosten

Tennisclub Arnolduspark heeft de volgende commissies:

Jeugd commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Stefanie Huizing en Paula Blokpoel van de jeugdcommissie. De jeugdcommissie organiseert talloze activiteiten voor de jeugdleden met als doel het tennisplezier en de betrokkenheid bij de vereniging te vergroten.

Wat willen wij?

Wat staat er onder andere allemaal op de kalender voor dit jaar? Natuurlijk voor iedere leeftijd en elk niveau een competitie, het ouder-kind toernooi, winter competitie, open jeugdtoernooien en de clubkampioenschappen.

Heb je ideeën voor de jeugd of wil je aansluiten bij de jeugd commissie, dan kun je een mail sturen naar info@arnolduspark.nl

Stefanie Huizing
Stefanie Huizing
Paula Blokpoel
Paula Blokpoel

Competitie & Toernooien commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Cees Hage en Stefanie Huizing en al geruime tijd lid bij Tennisclub Arnolduspark. Als competitie- & toernooien commissie zijn wij bij deze activiteiten aanwezig als VCL & VTL.

Wat willen wij?

Wij willen er voor zorgdragen dat de competitie en de toernooien vlekkeloos verlopen. Indien er zich problemen voordoen, zorgen voor een snelle en adequate oplossing. Daarnaast denken wij mee bij de organisatie van de toernooien om deze naar een hoger niveau te brengen.

Wat staat er de komende tijd op de planning?

 • Voorjaarscompetitie 2023
 • Doubles Only toernooi in juli 2023
 • ITF seniors toernooi in juli 2023
 • Juli Open 2023
 • Augustus Open 2023

Heb je ideeën voor de competitie & toernooien commissie of wil je aansluiten bij deze commissie, dan kun je een mail sturen naar info@arnolduspark.nl.

Stefanie Huizing
Stefanie HuizingVTL
Cees Hage
Cees HageVCL

PR & Communicatie commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Wendy Bakker en Wendy Engelsma sinds medio 2018 actief in de PR & Communicatie commissie. Daarnaast zijn wij al geruime tijd met veel plezier lid van Tennisclub Arnolduspark. De commissie PR & Communicatie is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de communicatie binnen Tennisclub Arnoludspark.

Wat willen wij?

Wij streven er naar de communicatie naar een hoger niveau te krijgen door:

 •  (Twee)-maandelijkse nieuwsbrieven te versturen om alle leden op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en nieuws items
 •  De vernieuwde website up-to-date te houden, zodat alle informatie rondom competities en andere activiteiten eenvoudig is terug te vinden en nieuwe leden hun weg kunnen vinden binnen de club. Via deze weg kunnen nieuwe leden zich ook snel aanmelden of de benodigde informatie vinden.
 • Eenduidige en heldere communicate omtrent toernooien en activiteiten rondom het tennispark
 • Daarnaast willen wij het imago van de club verbeteren en zorgen dat we de bestaande leden behouden en nieuwe leden werven

Heb je ideeën voor de PR & Communicatie commissie of wil je aansluiten bij deze commissie, dan kun je een mail sturen naar info@arnolduspark.nl

Wendy Bakker
Wendy Bakker
Wendy Engelsma
Wendy Engelsma

Horeca commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Wendy Engelsma en Hans Melman en sinds medio 2018 actief binnen de horecacommissie. Daarnaast zijn wij al geruime tijd met veel plezier lid van Tennisclub Arnolduspark. De horecacommissie werkt samen met het horeca personeel van Arnolduspark. De commissie heeft een adviserende rol.

Wat willen wij?

Wij willen samen met de horeca zorgen voor een gastvrije omgeving op Tennisclub Arnolduspark, waar mensen graag een drankje komen doen of een hapje blijven eten. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij de horeca en denken wij mee over nieuwe initiatieven.

Wat staat er de komende tijd op de planning?

 • BBQ tijdens de competitie slotdag (3 juni 2023)
 • Nieuwe competitiemenu’s en gezonde tussendoortjes tijdens de competitie
 • Nieuwe menukaart

Heb je ideeën voor de horeca of wil je deel uitmaken van de horeca commissie, dan kun je een mail sturen naar horecaarnolduspark@gmail.com

Hans Melman
Hans Melman
Wendy Engelsma
Wendy Engelsma

Activiteiten commisie

Wie zijn wij?

Wij zijn Maarten van der Graaf en Findoer de Jong en sinds medio 2018 actief binnen de activiteiten commissie. Daarnaast zijn wij al geruime tijd met veel plezier lid van Tennisclub Arnolduspark.

Wat willen wij?

Wij willen activiteiten organiseren, die door en voor leden worden georganiseerd. Zo hebben wij in februari 2019 een gezelligheidstoernooi georganiseerd met als thema “Carnaval”, dit was een supergezellig en druk bezochte avond, inclusief aanwezigheid van de Hoofddorpse carnavalsvereniging.

Wat staat er de komende tijd op de planning?

 • Barbecue en feestavond slotdag competitie 3 juni 2023
 • Activiteiten rondom het Doubles Only toernooi in juli 2023
 • Activiteiten rondom het Juli Open (17 t/m 23 juli 2023)
 • Activiteiten rondom het Augustus Open (28 aug t/m 3 sept 2023)
 • Gezelligheidstoernooien 2023
 • Tossavonden

Verder kijken ieder jaar of we een gezelligheidstoernooi kunnen organiseren in combinatie met de rollers en veteranen. Houd de nieuwsbrieven en website in de gaten voor de exacte data en concrete invulling van de activiteiten.

Wij zijn op zoek naar iemand die onze activiteiten commissie wil komen versterken om nog meer leuke ideeën uit te werken en activiteiten te organiseren. Als je interesse hebt, laat het dan weten via activiteitencommissiearnolduspark@gmail.com. Wil je geen commissielid zijn, maar heb je wel leuke ideeën, dan horen we het graag.

Maarten van der Graaf
Maarten van der Graaf
Findoer de Jong
Findoer de Jong

Veteranen Club Arnolduspark commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans Kas en Wim de Graaf leden van de Veteranen Club Arnolduspark (VCA). De VCA organiseert evenementen voor de meer senioren leden binnen Tennisclub Arnolduspark.  Mannen en vrouwen vanaf 40 jaar kunnen lid worden.  Klik hier voor meer informatie over de Veteranen Club Arnolduspark.

 

Hans Kas
Hans Kas
Wim de Graaf
Wim de Graaf