Commissies2024-05-14T14:42:11+02:00

Vrijwilligers gezocht voor onze diverse commissies

Tennisclub Arnolduspark heeft sinds een aantal jaar onder de bezielende leiding van Hans Joosten een aantal commissies opgericht om de activiteiten rondom de club nieuw leven in te blazen. Alle activiteiten en ondersteuning bij toernooien worden door een kleine groep enthousiaste vrijwilligers gedaan en georganiseerd. Ook dit jaar zijn wij op zoek naar nieuwe leden die zich willen aansluiten bij een commissie. Heb je interesse om lid te worden van een van de commissies, stuur dan een e-mail naar info@arnolduspark.nl. We zien je e-mail graag tegemoet.

Hans Joosten
Hans Joosten

Tennisclub Arnolduspark heeft de volgende commissies:

Jeugd commissie

Wie zijn wij?

Ik ben Stefanie Huizing van de jeugdcommissie. De jeugdcommissie organiseert talloze activiteiten voor de jeugdleden met als doel het tennisplezier en de betrokkenheid bij de vereniging te vergroten.

Wat willen wij?

Wat staat er onder andere allemaal op de kalender voor dit jaar? Natuurlijk voor iedere leeftijd en elk niveau een competitie, het ouder-kind toernooi, winter competitie, open jeugdtoernooien en de clubkampioenschappen.

Heb je ideeën voor de jeugd of wil je aansluiten bij de jeugdcommissie, dan kun je een mail sturen naar info@arnolduspark.nl

Stefanie Huizing
Stefanie Huizing

Competitie & Toernooien commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Cees Hage en Stefanie Huizing en al geruime tijd lid bij Tennisclub Arnolduspark. Als competitie- & toernooien commissie zijn wij bij deze activiteiten aanwezig als VCL & VTL.

Wat willen wij?

Wij willen er voor zorgdragen dat de competitie en de toernooien vlekkeloos verlopen. Indien er zich problemen voordoen, zorgen voor een snelle en adequate oplossing. Daarnaast denken wij mee bij de organisatie van de toernooien om deze naar een hoger niveau te brengen.

Wat staat er de komende tijd op de planning?

  • Voorjaarscompetitie 2024
  • Doubles Only toernooi in juli 2024
  • ITF seniors toernooi in juli 2024
  • Juli Open 2024
  • Augustus Open 2024

Heb je ideeën voor de competitie & toernooien commissie of wil je aansluiten bij deze commissie, dan kun je een mail sturen naar info@arnolduspark.nl.

Stefanie Huizing
Stefanie HuizingVTL
Cees Hage
Cees HageVCL

Veteranen Club Arnolduspark commissie

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans Kas en Wim de Graaf leden van de Veteranen Club Arnolduspark (VCA). De VCA organiseert evenementen voor de meer senioren leden binnen Tennisclub Arnolduspark.  Mannen en vrouwen vanaf 40 jaar kunnen lid worden.  Klik hier voor meer informatie over de Veteranen Club Arnolduspark.

 

Hans Kas
Hans Kas
Wim de Graaf
Wim de Graaf